20 серпня 2011 р.

В цей особливий день

 Сьогодні один з особливих днів в моєму житті. Я знаю немало таких людей, які не люблять свій день народження впринципі, або не люблять його справляти, або не люблять говорити чи навіть думати скільки їм років. я до цих людей не відношусь. Я люблю свій день народження!!!
І хоча мене вже далеко не 15 років (мені виповнилось 28), за цей час я значно погладшала, погіршало фізичне здоров’я, моя фігура вже не така приваблива, я радію цьому дню! Я вірю що людина стає людиною не в момент народження, і не на якомусь там терміні вагітності, а до того це просто "плід", я вірю що людина стає людиною в момент зачаття.
 (дитинка, 7 тиждень вагітності, або близько 5 тижнів від зачаття)
Бо людиною мене робить не наявність якихось певних ознак чи певний рівень інтелекту, людиною мене робить Бог.
Та я не знаю, як і більшість людей, коли це сталось, тому для мене день коли я народилась з утроби матері є символом того дня, коли я з’явилась.  І з моменту моєї появи він формував нутрощі мої, планував моє життя... Ви знаєте, що всі клітини в організмі людини мають однаковий генетичний набір? Клітина шкіри, крові серця, мозку, але по своїй структурі та функції вони кардинально відрізняються і якщо клітина шкіри раптом з’явиться та почне функціювати в мозку, добром це не закінчиться... А ви знали, що цей складний організм утворився з однієї клітини. Вона ділиться, ділиться, а потім раптом якимось дивним чином одні клітини формують навколоплідну оболонку, а інші формують наше тіло. Генетичний набір той же самий, але чомусь одні клітини виконують одну частину коду, а іншу другу, ще інші, третю...   Вірите в те, що це  все відбувається без розумного керівництва? Ваш вибір... А я вірю, що це розумний задум Святого Всемогутнього Господа. Я не є надзвичайна майстриня і неперевершеним талантом і мої твори не йдуть ні в яке порівняння з творами великих митців, а тим більше Творця неба та землі, але наприклад виготовлення функціональної (тобто, щоб вона виконувала своє призначення) коробочки для чаю, вимагало від мене певного проекту та плану дій, хоча це лише проста коробочка для чаю, нічого складного...
Я все ще багато чого не розумію, в мене не все гладко в сім’ї, з рідними, друзями, я часто збиваюсь з правильного шляху, порушую Його Заповіді. Проте Бог з кожним днем все більше мені відкриває моє призначення в цьому житті, Свій задум для мене та допомагає мені починати втілювати його в життя.
І саме цікаве є те, що навіть цей щоденник про мою творчість Він також використовує для того, щоб відкрити мені Себе та правду про мене... Нещодавно завдяки одному вашому коментарю та короткій репліці мого чоловіка я побачила прояв своєї гріховної суті тут в віртуальному світі спілкування. І тому я страшенно рада що Бог використовує вас в моєму житті, навіть, якщо ви про це не здогадуєтесь;). А ще я хотіла попросити пробачення, якщо я когось з вас образила. Якщо таке траплялось, була б дуже вдячна, якщо б ви мені про це сказали...
Отже в мене сьогодні день народження. Я маю чудову сім’ю, прекрасну родину, неповторних друзів, і Величного Спасителя (це найбільший подарунок у моєму житті, який хто-небудь робив для мене)!!! Це чудово!
А день тільки починається і я думаю він буде чудовим!!!

12 коментарів:

  1. Вітаю тебе Валентино! Нехай збуваються усі мрії, побажання, задуми!!!! Нехай цей день буде не тільки чудовим, але й найкращим!!!!! Вітаююююю!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. вітаю з днем народження!!! щастячка у всьому!

    ВідповістиВидалити
  3. С днем рождения! Всего самого наилучшего!

    ВідповістиВидалити
  4. Валю, вітаю з Днем Народження! Нехай збуваються всі твої найзаповітніші мрії, плани, починання! Нехай в сім'ї завжди буде лад і злагода, а на твоєму обличчі щаслива усмішка! ))

    ВідповістиВидалити
  5. С днем рождения! Пусть задуманное сбудется!

    ВідповістиВидалити
  6. Поздравляю с Днём рождения!Всех благ Вам!

    ВідповістиВидалити
  7. дуже дякую, дорогі мої за привітання і такі прекрасні побажання!

    ВідповістиВидалити
  8. Валюша, с Днем Рождения тебя! Пусть каждый день дарует тебе только хорошее! Здоровья, счастья, удачи!

    ВідповістиВидалити
  9. ВІТАЮ!Мрії здійснюються!Тому бажаю тобі саме цього-ЗДІЙСНЕННЯ МРІЙ!Ти талановита,хороша людина.ЗДОРОВ"Я тобі!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Валя, с днем рождения!!! Ты молодец, такой хороший пост написала, и хорошо, что есть переводчик, потому что я по-украински не понимаю ))) Пожелание тебе: 2 Коринфянам 4:16. Если ты понимаешь русский, приглашаю к себе, у меня сейчас будет серия постов о христианском лагере, который мы с Божьей помощью провели этим летом.

    ВідповістиВидалити
  11. ДУЖЕ ДЯКУЮ ЗА ПРИВІТАННЯ, ДІВЧАТА!!!
    Лена, обов’язково заду почитаю, але в кінці тижня, сьогодні знову їду і буду без інтернету...

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain