17 березня 2013 р.

фестончасте натхнення

Покажу вам свою останню серію АТСок. Робилась вона дуже довго ;). Справа в тому, що я почала її робити саме перед тим як дізналась про проблеми зі здоров’ям Маріанночки (про всі події ви мали змогу читати тут) і звичайно ж в мене не було як її завершити і я відклала роботу в "довгий ящик". Потім кілька разів я пробувала продовжити роботу, проте нічого не виходило. і знаєте після чого процес відновився - після того, як ми сходили на УЗД. Після виписки з лікарні в Маріанни печінка та селезінка все ще були збільшеними, в печінці були включення кальцію, а причини цього стану так і не вдалось з’ясувати :(. Крім того через довгий безводний період нирки перенесли запалення... І от нам сказали, що ми можемо просто чекати і сподіватись, що вона одужає сама.

Деколи так важко просто чекати і нічого не робити. Нам часто здається, що як би мені дали щось робити, то я би виправив все своїми силами і точно на краще. Але що я можу? що я знаю?... Про те я знаю Того, Хто тримає весь Всесвіт в Своїх руках! І знаєте, що Бог зробив по Своїй великій милості? Він з цілив мою донечку! За результатами УЗД в Моєї Маріанни печінка та селезінка нормальних розмірів, в печінці лікар побачила тільки одненьке включення, нирки також в нормі. Слава Богу за все!

отже, на радостях я доробила серію АТСок
ось така серія ;). Ну і по одній

courage (мужність)
hope(сподівання)
faith (довір'я)
imagine (уявити)
live, laugh, love (жити, сміятися, любити)
shine (світити)
sparkle (іскритися)
inspire (надихати)
believe (повірити)
dream (мріяти)

Вся серія вже роздарована. І подарувала я їх не тому що я просто люблю дарувати подарунки чи просто така хороша ;). Просто я вдячна за все, що Господь подарував мені! але, що я можу Йому дати в замін? Нічого!!! Бо все, що я маю Його. Можу тільки славити Його за все, розповідати іншим про Його величні діла в моєму житті. 
А ще можу робити подарунки іншим людям ;)

8 коментарів:

  1. дуже класна серія!!! а ви молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Ти млодчинка! І я молилась.... і інколи втрачала надію.... Але не втратила

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оленко! Бог незмінний, Він завжди залишається люблячим Богом, просто не завжди відповідає на наші молитви так як як ми хочемо і тоді коли ми хочемо - Він Бог!

      Видалити

Ratings and Recommendations by outbrain