31 січня 2012 р.

Мурзік

Привіт всім! Хочу познайомити вас з мурзіком;). Я вже згадувала вам про нього. Тепер це улюблена іграшка Арінки, вона з ним майже не розлучається, тому сфотографувати його нормально мені ще не вдавалось ;)
Але я вирішила таки показати його вам

Спочатку в нього були інші очі - чорні, але Аріна їх гризла, смикала і таки відірвала, тому тепер ми спробували земені очі ;). Вусиків в нього також було більше;)

Практично, одразу Аріна помітила, що я забрала Їх Мурзіка (названий в честь сусідського кота;), і відібрала його в мене.
тому ми вирішили зробити фотографію разом;)
Ось такий мій перший котик ;). Тепер думаю, де у Львові можна придбати очі для іграшок, по процес пошиття мені дуже сподобався;)

Отже, я маже повернулась - розберусь зі своїми матеріалами і приступлю до творчості;)

6 коментарів:

  1. Хі-хі.. Такий класний Мурзік!!! Я теж недавно пошила кицю, але в мене не вдалось, згодом покажу ;)А ти молодчина!!!
    І донечка красотулька :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Віра! В мене він також не дуже вдався - мав бути ще симпатичніший ;). Але сподіваюсь наступного разу вийде, бо котів ми дуже сильно любимо!

      Видалити
  2. ВАУ!Ну ти молодчина!Дитину потішила таким котиком)))Файнюні ви обидвоє,нє троє!Очі?Я бачила в Сільпо у вас там,на другому поверсі є канцтовари,тик ось там цілими пакетиками очі продають....ггг...звучить як...очі продають цілими пакетиками)))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталя! Обов'язково сьогодні-завтра туди зайду. А там такі очі, що приклеюються чи такі спеціальні, які вставляються?
      Очі пакетами - це круто ;))))))))

      Видалити
    2. такі,що приклеюються))певне,ти вже там була?купила?

      Видалити
    3. я ще туди не дійшла, але таких, що приклеюються я трошки маю. Та навіть не буду їх клеїти, бо мої діти такі, що відкулупають їх дуже швидко, чим би я їх не клеїла;)

      Видалити

Ratings and Recommendations by outbrain