17 січня 2012 р.

Маленьке чудо!

Одна моя знайома пара мала в своєму житті у суботу чудову подію - вони охрестили свого нещодавно усиновленого синочка! Це так класно! Я дуже тішусь за них, що вони тепер мають маленьке чудо в своєму домі та що вони можуть тепер виховувати його для Господа!
Проте я взнала про цю подію тільки в п'ятницю пізно ввечорі, тому більшість варіантів подарунків одразу відпала - оскільки магазини вже всі були закриті, а вранці просто не було б часу щось зробити. Тому я виходила з того, що в мене є вдома під руками і зробила рамочку для фотографій. Думаю, що рамочка потрібна всім батькам, тому я приступила до роботи. Я вперше прошивала рамочку на машинці, тому деякі технічні моменти вийшли не дуже вдало, але на наступний раз я їх обов'язково врахую.
Фото не дуже, але я його робила прямо перед виходом, щоб збереглось хоч якесь ;). А щоб подивитись я рамочка буде виглядати з фотографією, я вставила туди фото своєї Аруськи ;)

 

Основа рамочки- картон, на нього я поклала трішки синтепону і обшила все тканиною. А ще тепер я можу сказати, що маю улюблені матеріали, які я б скупила всі якщо б було достатньо грошей ;). В першу чергу це штампи, зараз моїми улюбленими виробниками є Скрап-студія З любов'ю та Штампувальні. Отож в цій роботі я також використала їхні штапи;). Ще одна моя любов це підвіски, тут використала візочок та хлопчика на колінах. Хоч це і хлопчача рамочка, але без квіточок не обійшлось ;), ну і ще мереживо та ґудзики

Хочу прийняти участь в завданнях:
СкрапМагия Задание "ТКАНЬ" До 25.01

Свободное творчество  Тематический конкурс "Любимое скрап-украшение" До 29.01

- Bantik.net  Конкурс "Все в ажуре" До 30.01

13 коментарів:

  1. Валюша, прекрасная рамочка для мальчика! Интересные детальки и замечательная цветовая гамма! Успехов тебе в заданиях)))

    ВідповістиВидалити
  2. Пусть малыш растет здоровым! И пусть у него непременно будет много фотографий, которые найдут место не только в этой рамочке. А она мягкая и уютная. спасибо, что выбрали СВОБОДНОЕ ТВОРЧЕСТВО!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо за пожелания! А также за отзыв и вдохновляющие за задание!

      Видалити
  3. Валюш, чудова і тепла рамочка, якраз для маленького сонечка )))

    ВідповістиВидалити
  4. ти МОЛОДЧИНА!Рамочка прост опречудова)))
    І це так чудово,що батьки-таки знайшли своє маленьке чудо,а чудо віднайшлося серед метушні людської)))))Всіх благ цій родині!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталя! Це чудова подія і чудова родина! Вірю, що Бог їх сильно благословить!

      Видалити
  5. Замечательная рамочка! Чудесный малыш! Спасибо за участие в задании блога "Свободное творчество"!

    ВідповістиВидалити
  6. Яка гарненька рамочка! Молодчина! :)))

    ВідповістиВидалити
  7. Какая прелесть! Спасибо за участие в задании блога "Свободное творчество"!

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain