26 квітня 2012 р.

Величний Господь

Ось я нарешті сфоткала свою нову серію АТС ;). Фона присвячена, Господу Богу. Просто все, що існує - існує завдяки Йому. кожен з нас і кожен день залежить від Нього. "Бо все з Нього, через Нього і для Нього! Йому слава навіки." (Послання до Римлян 8 розділ, 36 вірш). Крімтого вічне життя не можливе без пізнання Господа: "Життя ж вічне - це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його." (Євангелія від Івана 17 розділ, 3 вірш). А наш Господь є незрівнянно Величний, Могутній та Багатогранний. Наш обмежений мозок, ще й забруднений гріхом не може Його осягнути :(((. Але Бог відкривається нам через Своє Святе Слово - Біблію, досліджуючи її можна все більше дізнаватись про Бога, Його характер і навіть Його Самого.

Отже ця серія АТС тільки дуже малесенька частина того який є Бог

Я намагалась, щоб кожна АТС була зовсім іншою, щоб підкреслити багатогранність Бога. 
"Великий Господь і прославлений вельми і не дослідиме величчя Його!" (Псалом 145, вірш 3)

 1). Бог допомагає! Господь допомагає нам різними шляхами навіть тоді, коли ми про це не просимо, але також коли ми просимо Його про це. Головне питання чи дійсно я на Нього покладаю свої сподівання чи це так запасний варіант. Бог не чарівна палочка! Він наш Творець!
"Свого тягара поклади ти на Господа, - і Він тебе підтримає, Він ніколи не дасть захитатися праведному!" (Псалом 55, вірш 23)
 2). Бог вірний! Він ніколи не змінюється, не передумує, Він завжди робить те, що обіцяв, Його слова ніколи не бувають марними. Насправді Він єдиний на кого можна покластись з впевненістю!
"Господи, аж до небес милосердя Твоє, аж до хмар Твоя вірність" (Псалом 36, вірш 6)
3). Бог чує молитви! Хоча ми не можемо бачити Бога, Він завжди поруч і завжди чує наші молитви. Він закликає нас молитись до Нього - спілкуватись з Ним.
"В тісноті своїй кличу до Господа, і до Бога свого я взиваю, - Він почує мій голос із храму Свого, і доходить мій зойк до лиця Його в вуха Йому! (Псалом 18, вірш 7)
 4). Бог потішає. Так як втішає бог Своїх дітей, не може вітішити ніхто! Я це твердо знаю! І не тільки з Біблії, я це знаю, і тому, що Бог безліч раз втішав мене і серед дрібних негараздів і при найбільшій трагедії мого життя. Ісус назвав Святий Дух Утішителем!
"Ти перемінив мені плач мій на радість, жалобу мою розв’язав, і підперезав мене радістю" (Псалом 30, вірш 12)
5). Бог любить! Це одна з найдивовижніших якостей Бога. Я не заслуговую на Його любов та турботу! Навпаки я заслуговую на Його Гнів та покарання! І Бог дивлячись на мене не знаходить жодної причини мене любити!!!!! Але в Собі Він знайшов причину полюбити Мене, і більше того Він проявив уже Свою Любов до мене в повній мірі, коли Христос Син Божий помер за мої особисті гріхи!
"Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне." (Євангелія від Івана, 3 розділ, 16 вірш)

Ось така серія...
Якщо вам сподобалась якась з моїх АТС-сок, можу обмінятись.
Я винна Алінці АТС, тож вона можу вибрати першою, якщо довподоби ця серія, бо я вже думаю про наступну

Залишилась тільки одна - №5

12 коментарів:

  1. Валентино, дуже сподобалася серія!!!!! АТС не тільки красиві і цікаво оформлені - вони з таким глибоким змістом!!!!! Я б усі собі забрала)))), але так не можна :) Тому обираю №1
    Впевнена, що решта дуже швидко знайде собі нові домівки ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Які чудові АТСочки,мені дуже сподобались всі,але якщо можна візьму собі №3.
    І дякую за подаруночок!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Классные АТС-ки. А задумка - вообще классная!Умничка! у нас в церкви поют прекрасную песню "Наш Бог так велик" http://calvary.in.ua/multimedia/list

    ВідповістиВидалити
  4. Які гарні можна мені №4 а ти вибирай щось в мене!

    ВідповістиВидалити
  5. І я дуже хотіла якусь АТС, такої гармонійної краси ніде не зустрічала. Шкода, що немаю поки нічого для обміну...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, можеш вибрати, якщо потім колись зробиш свою серію я в тебе виберу;), а якщо ні то не страшно...

      Видалити
  6. Дякую, Валя! Давай мені тоді ось цю 5 (це свого роду знак для мене)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. добре, я відразу захотіла саме її тобі подарувати, але подумала, що краще, щоб ти сама вибирала ;)
      Зустрінемось чи надіслати тобі по пошті? Я живу на Сихові, біля іскри

      Видалити

Ratings and Recommendations by outbrain