5 лютого 2012 р.

Love Story. день 3

Привіт всім! Я продовжую історію свого кохання ;). Ця знову про мого коханого.

Я планувала використати саме цю фотографію і коли прочитала цитати третього дня зрозуміла, що цитата яку використала Оля в своїй сторінці чи не ідеально підходить для цієї сторінки. Ось вона: Мало человека любить, надо его понять, надо его жизнью жить, вместе с ним дышать. Слышать порою то, что нельзя сказать. Мало его найти, главное - не потерять...
 Чому саме ця? Справа в тому, що мій чоловік музикант, і не просто любитель. Він грає на багатьох музичних інстументах (я вже колись про це писала). А ще зараз він почав займатись професійним записом звуку. І от почути те що чує він і зрозуміти, що він чує мені важко, аое я дуже сильно хочу зрозуміти його і в цьому. Як і всіх інших питаннях. А ще тому, що в Біблії написано: "Покине тому чоловік свого батька та матір свою, та й пристане до жінки своєї, і стануть вони одним тілом" (Буття 2 розділ, 24 вірш). Думаю, що ця цитата добре передає суть цього вірша.
Ще за умовами потрібно було використати дирокольні відходи;). Як тільки я це прочитала, то відразу вирішила, що відходи буду брати від бордюрного дироколу Марти Стюарт Iron Gate - мені завжди подобались відходи цього дироколу! Отже відходами є ці чорні штучки на завитках - так я собі уявляю музику, яка звучить в голові мого чоловіка;). А ще, як рамка по краю фотографії та цитати
Отож це 3 день проекту від Олі вже готовий, рухаємось далі;)

12 коментарів:

  1. дуже вдала сторінка!!! а фото чоловіка просто бомбезне! рада, що папір з цукерки став в нагоді:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Наталю! Я відразу знала для кого використаю цей папір, якщо буду його мати;)

      Видалити
  2. Чудове виконання,гарне поєднання фото,аркуша фонового та елементів(в тому числы й відходів)ПОдобається і те,як ти грунтовно все описала та пояснила.Молодчинка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Натальчик! Я просто завжди багато думаю в процесі виконання роботи, переважно в мене всі елементи мають якийсь зміст, чи причину, щоб опинитись на роботі;)

      Видалити
  3. Кльово! Усе сподобалось, особливо музика в думках твого чоловіка. Серйозна робота, обміркована. Молодець, Валечко. Мені вже прям цікаво, що там далі буде.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Свєта! ;) в мене музика не звучить, але я постійно намагаюсь уявити собі як це? Хоча нещодавно я зрозуміла, що принцип по якому він робить пісні дуже схожий до того по якому я роблю листівки та інше для якоїсь конкретної людини;)

      Видалити
  4. Отходы ты шикарно применила, и вообще очень удачная страничка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо! Отходы это именно то, чего не хватало моему воображению для оформления этой страницы ;) Очень рада, что присоединилась на твой проект!

      Видалити
  5. ого!!! а я дкмаю, що то за папір такий обємний! а то ти так відходи застосувала!!! дууууже класно!!

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain