19 жовтня 2011 р.

одне замовлення...

Є в нас один чудовий друг, мої діти дуже люблять його, він часто буває в нас в гостях, бувають такі періоди, що мої діти кожен раз коли дзвонить домофон кричать, що це Саньчик прийшов. Так от цей Саньчик один з активних прихильників моєї творчості. Чому активних - бо він час від часу просить мене зробити щось для його друзів. Так от він попросив зробити листівку для нашої спільної знайомої. Сказав, що там мають бути нотки, має бути фіолетовий колір, листівка має бути і сучасна і під старину і подібна до попередньої, що я робила для нього і водночас зовсім іншою. Одним словом, що хочу, але щоб було те, що хоче він ;)
 


В мене вийшла ось така листівка, я нею не зовсім задоволена, але Саньчику вона дуже сподобалась. Була тільки одна невеличка проблема... Він забув сказати, що листівка має бути формату А5, бо вона мала бути  від всієї молоді, щоб кожен міг підписатись там... Тож за ту годину, поки він був у нас я сіла творити нову. Тепер Саньчик міг вибрати сам деякі елементи, які йому сподобались. І нова листівка звісно мала бути не подібною до першої ;) В мене вийшла ось така листівка
Фотки зробив Саньчик, перед тим як дарувати, тому вони в мене тільки в одному екземплярі, але я вдячна і за це - інакше в мене взагалі нічого не збереглось. Мені подобається як на цій фотці виглядає та марка, чи то листівка, таке враження, що вона летить до адресата ;). А ще та дівчинка на стрічці нагадує саму іменинницю і я думаю більше по характеру ніж по зовнішньому вигляді ;)
А Саньчик вирішив, що заберає обидві листівки ;)
ось така історія...
Хочу з першою листівкою прийняти участь в завданні 48-scrap: Задание №8 - Открытка по рецепту: 2 вида бумаги, 3 бусинки/полубусинки/стразинки, цветок, ленточку и изюминку До 27.10.

9 коментарів:

  1. Гарненька! Із завданням справилася)))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Леночка ;)
    Алла, дякую, сподіваюсь, що дизайнери також так думають, а то щось в мене деко розходяться думки з іншими :)

    ВідповістиВидалити
  3. мені обидві листівки такі класні!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Гарні обидві відкритки, але мені більше сподобалася перша !!!

    ВідповістиВидалити
  5. дякую дівчата! Мені завжди цікаво почути вашу думку;)

    ВідповістиВидалити
  6. Интересные работы!, только фото темноваты(( спасибо, что воспользовались нашим рецептом, удачи))

    ВідповістиВидалити
  7. Так, фото справді затемне, але в фотошопі я нажаль не розуміюсь :(

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain