19 жовтня 2011 р.

Подарунок Христа

Продовжую творити листівки для різдва! Хотіла знову взяти участь в завданні від Штапів з любов’ю "Бежеве Різдво"
Я дуже довго обмірковувала цю листівку! Все ніяк не могла вирішити, що помістити на неї, щоб висловити свої міркування і почуття! Можливо в вас це краще б вдалось передати, але я обмежена в своїх можливостях :(. Я усвідомлюю, свою нікчемність в порівнянні з Всемогутнім Господом... Тому всі свої думки я виразила одним словом...
"Дякую"...на більше мене не стало... але за цим словом стоїть дуже багато думок...

Можливо, ви не бачите прямого зв’язку цього слова з Різдвом? Так, я розумію, що це незвично... Завичай ми бажаємо веселого Різдва чи просто кажемо "з Різдвом Христовим" в найкращому випадку "Христос народився". Саме так, Христос народився!!!!!!!!! І тому ця листівка присвяченя Йому!


Адже Він міг не народжуватись як людина і вирішити проблему нашого гріха зовсім інакше - знищити всіх нас зовсім... І тоді б небуло грішників, за чиї гріхи знадобилось би помирати... І взагалі навіщо це Йому - Всемогутньому Богу, зодягати наше тлінне тіло, приймати образи і муки? хто б з нас відмовився від царювання, щоб бути якимось бідняком, який помирає від хворі б та голоду десь під мостом. Але навіть таку заміну не можна прирівняти по величині на ту яку зробив Христос ...
 
Більше того Він не прийшов у цей світ, як доросла, незалежна людина, проте Він народвися, як маленьке немовля... Хоч у Його владі було все - земля і небеса - Він вибрав покоритись Отцю.
За це я безмежно вдячна Тобі, Господь мій і Бог мій, єдиний істинний Спаситель, Ісус Христос... Хочу бути подібною до Тебе у покрі Отцю!

4 коментарі:

  1. Спасибо за участие в задании блога Штампы с Любовью!
    С ув. Вика:)

    ВідповістиВидалити
  2. Валечка, спасибо за участие в заданиях "Штампы с любовью..."
    Только задание "Бежевое Рождество" и главный цвет должен быть - бежевый!

    ВідповістиВидалити
  3. Валя, у тебя, как по мне, много зелёного, и он такой же главный как и бежевый!

    ВідповістиВидалити
  4. Зрозуміло, ну звичайно вирішувати не мені чи підходить моя робота для завдання, а вам - дизайнерам

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain