2 жовтня 2011 р.

Засмучені(задумані) ангели

В блозі штампи з любов’ю з’явилось перше завдання "Подарунок Ангела"
Я довго думала, щоб таке створити, штампів з ангелами в мене немає, вишивати ніяк не зберусь, принтер не працює, а готових малюнків також немає ;(. Але потім я згадала, що в мене є дуже гарна серветка з ангелами !!!
Я за неї взялась, але потім виявилось, що в мене дуже мало матеріалів новорічної тематики, ще й ангели на ній якісь ніби засмучені, ну принаймні дуже задумані. Ще й дивляться кудись вгору... Але потім одна думка таки з’явилась ;)
Вирішила поєднати їх з таким ось листочком, на якому зображена символіка здебільшого "західного" Різдва. Чому ж ангели так задумливо-засмучено на все це дивляться? А тому що часто для нас Різдво це просто свято, коли в нас є вільний від роботи час і ми любимо його проводити з рідними, друзями ходячи в гості і виконуючи якісь символічні речі. Наша біда в тому, що що ми не не розуміємо могутньої слави Божої, яку Він явив через народження Ісуса Христа! 
Бо "Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово. Воно в Бога було споконвіку. Усе через Нього повстало, і ніщо, що повстало, не повстало без Нього... І Слово сталося тілом, і перебувало між нами, повне благодаті та правди, і ми бачили славу Його, славу як Однородженого від Отця" (Євангеліє від Івана 1:1-3,14). 
І в цьому є так багато цінного. Сам Творець Всесвіту вирішив прийти в наш жорстокий гріховний світ, і цим явив нам свою незрівнянну любов, милість, велич, могутність, покору... А це незрівнянно більше найдивовижніших подарунків, проявів любові та турботи здійснених будь коли людиною на землі чи навіть всіх людей разом взятих!
Ні, ви не подумайте. я люблю ялинки! Вони такі гарні та запах в них просто чудовий. Я б взагалі посадила в себе вдома ялинку, але вони чомусь не хочуть рости в горщику :(
 Також я люблю різні різдвяні прикраси, а подарунки я люблю взагалі завжди. Та ці приємні часи, проведені в колі рідних та друзів є дуже цінними для мене!
Але якщо все завершується лише на цьому, якщо ми тим всім приготуванням, домашніми клопотами, вибором подарунків, забуваємо про Того, Чий день народження ми святкуємо... Стає дуже сумно... Я думаю варто про це подумати!
Ось під такі роздуми створилась в мене ця листівка...

6 коментарів:

  1. Валюш, чудова листівочка!!!!!
    а я більше люблю Різдво ніж Новий рік )))
    і бабуся в дитинстві, кожного року перед Різдвом розповідала про народження Христа, про те чому ми чекаємо першу зірку, і про всі звичаї )))
    тепер вже я розказую донечці і чоловікові ))))

    ВідповістиВидалити
  2. Іванка, дякую!
    Оксанка, це чудово, що для вас це не просто чергове свято! На нашу Україну звичайно ще не дуже вплинув "захід", але потрохи християнство заміщається на гуманізм, лібералізм та ін.

    ВідповістиВидалити
  3. Чудова листівочка! А ангели зовсім не засмучені, все ти вірно кажеш=))) Вонги просто роздумують над справжньою суттю Різдва=)) Цікавий і дуууже гарний пост, дякую!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Мар’янка! Мабуть таки вони насправді більше роздумують ніж сумують, бо ж є багато людей для яких Різдво має справжній зміст :)
    Дякую, Олю!

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain