4 вересня 2012 р.

ще одна новинка

Якось я думала, що ж подарувати і в мене виникла ідея задекорувати свічки, процес мені дуже сподобався, тож я час від часу до цього повертаюсь ;)
Але коли я хотіла сфоткати свої нові свічки, виявила, що в мене немає жодного підсвічника ;). Проте в мене були дерев’яні баночки від зубочисток, отож я їх швиденько задекупажила і це видно, по тому як нерівно лежить серветка ;)

отож тепер можна показати і самі свічки ;)

свічки я також задекупажила одною зі своїх улюблених серветок - дуже мені цей процес сподобався!
ну а потім ще додала трішки декору, хоча мені і просто з серветкою подобається ;)
потім виникло питання в чому дарувати таки набір свічок і тут я надумала зробити пакетик з крафт-паперу - цей процес мені також сподобався;)
 пакетик я також трошки оформила - це клаптик тієї ж серветки, ну і шнурочо такий же як і на свічці ;)
 а ще я вирішила зробити малесеньку листівочку, яка б вміщалась в той пакетик. І звісно для неї також використала ту ж серветочку ;)
ще забула сказати, що ці кільця знімаються зі свічок, тому можна змінювати їх положення на свічці, а після того як вона згорить, можна використати їх для інших

3 коментарі:

  1. Ааааа... Я в захваті! АА я якось пробувала отак свічки задекупажити, та мені не вийшло і тепер щось охота відпала повторяти. Треба до тебе на МК напроситись :))) А те що баночки трошки нерівно зробились, то таке... зато видно що ручна робота :) Такщо ти молодчинка! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я не великий майстер в тій справі, але навчити того, що сама вмію можу ;), тому можна напрошуватись - мені така ідея подобається ;)

      Видалити
  2. Ой,як гарнененько!Ти все щось експерементуєш,щось новеньке придумуєш))Молодчинка!

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain