27 грудня 2011 р.

Віфлеємська зірка!

Ще не втомились розглядати мої нові листівки і читати мої дописи? Сподіваюсь, що ні.  Бо можливо я ще щось сьогодні вам покажу;)
На цей раз я до вас з Різдвяною листівкою. Що зробиш, в ці дні я багато думаю про народження Христа :). Як ви святкуєте прихід Різдва? В вас є сімейна вечеря в переддень Різдва? Коли ви сідаєте вечеряти! Змалечку я знала, що треба сідати вечеряти коли зійшла перша зірка. Я правда не пам'ятаю як вона тоді пояснювала мені чому. Але зараз я точно знаю звідки з'явилась ця традиція. Найбільше про це написано в Євангелії від Матвія 2-му розділі. Я процитую тут тільки уривок
"І ось зоря, що на сході вони її бачили, ішла перед ними, аж прийшла й стала зверху, де Дитятко було. А бачивши зорю, вони надзвичайно зраділи. І, ввійшовши до дому, знайшли там Дитятко з Марією, Його матір'ю. І вони впали ницьма, і вклонились Йому. І, відчинивши скарбниці свої, піднесли Йому свої дари: золото, ладан та смирну." (Євангеліє від Матвія 2 розділ, 9-11 вірші)

Саме про цю зорю ми згадуємо щороку, сідаючи вечеряти, прикрашаючи ялинку, колядуючи.

Для мудреців ця зоря показувала шлях до Дитини, про Кого Бог, через пророка Ісаю, написав: "Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть ім'я Йому: Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічности, Князь миру." (книга пророка Ісаї 9:5).

Тому, хоч ця листівка така проста на перший погляд, для мене в ній є дуже багато змісту!
І значну частину виражає ця дівчинка, яка впала на коліна подякувати Христу за Його Любов та Милість...

Цією частинкою Різдвяної історії я хочу поділитись в завданні від блогу Свободное творчество "Рождественская история" До 8.01
Але це зовсім незначна частина історії, яка дала життя багатьом
 

2 коментарі:

  1. така акуратненька і гарна листівка!!! і ми вечеряєм перед Різдвом :) і в дитинстві стояла біля вікна, ну коли ж та перша зірка!!!

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain