24 грудня 2011 р.

Різдво ХРИСТОВЕ!

Привіт мої любі читачі! Я думаю ви розумієте чому я не так часто зараз публікую свої роботи - підготовка до свят займає багато часу, крім того є багато інших звичних справ, які нікуди не діваються з приходом свят ;). Але я продовжую творити! Проте часто не встигаю зробити фотографію, але цю листівку я просто не могла не сфотографувати ;)

Я вже давно думала про листівку такого типу, але все вона мені не складалась, але знайшла завдання з яким відразу все вийшло ;). Тим більше що я купила собі новий штампик, який дуже мені в цьому допоміг
Ці діти прославляють Бога та Ісуса Христа! Мені важко собі уявити Різдво без прославлення Бога;). В день народження Христа Бога прославляли всі! Марія, Йосип, пастухи, ангели! Бог виконав Свою обіцянку (як Він це робить завжди!) - Господь Бог дав нам Месію - Спасителя світу (тобто тебе і мене) від гріхів! Який Величний, Незрівнянний, Милосердний і Люблячий наш Бог! Тому давайте будемо прославляти Його за всі ті великі діла, які Він робить щодня в нашому житті та житті інших людей! За милість, яку Він проявляє до нас кожної секунди нашого життя! За той ВЕЛИКИЙ подарунок, який Він зробив для нас у цей день, день який ми з вами згадуємо принаймні в зимовий період року народження в плоті Божого Сина Ісуса Христа - вічного Царя та Спасителя світу!

P.S.: Робила я її спеціально для завдання від Модного Хобі № 23 "Винтажное Рождество" (до 8.01) 

та Makki Задание № 3 «Кофейная палитра» (29.12)


11 коментарів:

  1. як усе вдало поєдналося - і ангелик, і нотки, і дітки... Не звична кольорова гама, але від того листівка ще тепліша! Чудова робота!

    ВідповістиВидалити
  2. люблю кавові кольори і каву люблю )))
    листівочка дуже красива і затишна!!! як справжнє Різдво ))

    ВідповістиВидалити
  3. Валечко, це ДИВО! Дуже гарна, стримана й емоційна водночас. Бажаю перемоги, впевнена в ній, бо таке (листівку) неможливо залишити без уваги.

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже -дуже гарна і затишна листівка)

    ВідповістиВидалити
  5. така тепла і хороша листівка!!!
    успіхів тобі в завданнях!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, за відгуки! Я останнім часом дуже люблю кавову палітру і папір зістарений в каві - він не тільки гарний, ще й має такий аромат ;)

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже гарно написано!!! А листівка така ніжна і така різдвяна!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Нежно!!!Спасибо за участие в задании творческой мастерской "Makki"

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую, Катя!
    Дякую, Тетяна! Дуже люблю цю палітру;)

    ВідповістиВидалити
  10. Красивые цвета! Спасибо за участие в задании блога Модное Хобби!

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain