12 листопада 2011 р.

Весілля або перший крок до незвіданого...

Сьогодні хочу показати дві свої листіки. Можливо ви вже бачили їх в Штампувальні, а тепер маєте нагоду роздивитись в мене.
В уяві багатьох людей, в казках, в більшості романтичних фільмів весілля це щасливий кінець. Здається, от відбулась ця довгоочікувана подія і тепер все буде класно... Але насправді весілля це лише початок нового життя цікавого та захоплюючого, проте найчастіше воно дуже сильно відрізняється від того, яким ми собі його уявляли;)

Мені хотілось щоб напис був білим чистим, символізуючи чистоту до якої та чесність шлюбу, до чого закликає нас Бог ("Нехай буде в усіх чесний шлюб та ложе непорочне".послання до Євреїв13, вірш 4)
А ще ця перша листівка для якоїсь вишуканої пари, вишуканого весілля. Тут я використала наклейки, які досить довго лежали в мене, перекладались з місця на місце, і тепер знайшли своє призначення;). 
 А ще мені дуже кортіло використати свій новий штамп, який я виграла в Штампувальні, хотіла його зкомбінувати з іншим, але з ним вийшла невеличка затримка, тому це вийшло запрошення на весілля ;0
 Тут поближче видно штамп! Він мені дуже подобається, на мою думку він дуже універсальний, бо його можна використати на чоловічих, жіночих, весільних та багатьох інших роботах
 В цій роботі він в мене символізує час, який настав для цієї пари, який виділений їм для спільного життя, а ще метелик - дивовижне перетворення з двох людей в одну!
Ну і звичайно, яке весілля може бути без квітів?
Ф ще цікавим є той факт, що це є моє перше завдання в якості запрошеного дизайнера ;), тому для мене це також щось нове та незвідане ;)

9 коментарів:

  1. Валінька, дуже гарні роботи!! навіть не можу сказати, котра гарніша!!! штампіки роблять своє! додають краси!!! особливо з годинником!

    ВідповістиВидалити
  2. Краса!! Особливо запрошеня!! Воно дуже ніжне! А вітальна листівка стримана та вишукана, як на мене, саме те для вишуканої пари))

    ВідповістиВидалити
  3. у мене від захоплення усі слова кудись зникли... Листівки такі гарні!!! і наклейки таки дочекалися свого зоряного часу! і відштамповка білим дуже класна!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Чудові листівочки !! ніжні і романтичні, як і подія для якої вони призначені )))

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую дівчата! Думаю весілля один з найбільш особливих днів у житті кожної людини ;), тому всім хочеться, щоб він був найромантичнішим, найчарівнішим, най... (сюди кожен додає щось своє)

    ВідповістиВидалити
  6. мммммм! Які шикарні і вишукані - переглядала і вдивлялась в кожну детальку! Супер!

    ВідповістиВидалити
  7. сколько красоты!Особенно мне нравится розове приглашение!!!Все так на нем гармонично!

    ВідповістиВидалити
  8. От для чого тобі було потрібно штампика твого тоді...)))Дуже,ну дуже вишукана листівка вийшла!Тепер не за горами має бути якесь весілля,щоб ти її подарувала)))І друга листівка-заппрошення дуже гарна.Ніжна.)))
    З Штампувальнею гарно твориться)))

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую, дівчата!
    Так, Наталя, для цього;)
    Буду тепер чекати нагоди, щоб подарувати комусь ;)

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain