4 листопада 2011 р.

Любов...

Любов завжди актуальна! Нажаль ми не завжди правильно розуміємо любов. Не розуміємо, яка вона має бути,  і взагалі що це таке любов?.. Не знаємо, як її проявляти, особливо коли нас ображають, або коли нас зовсім не розуміють... Не знаємо як мають нас любити - ми якось собі це уявляємо, але навіть коли отримуємо бажане, розуміємо, що це зовсім не те що нам потрібно... А що ж нам потрібно? Нам потрібна ЛЮБОВ!!! Але істинна любов, а не її підробки
Мені зрозуміти, що таке любов допомагає Слово Боже - Біблія. Одне з місць яке чітко і багатогранно описує справжню любов є перше послання апостола Павла до коринтян в 13 розділі
"Коли я говорю мовами людськими й ангольськими, та любови не маю, то став я як мідь та дзвінка або бубон гудячий! І коли маю дара пророкувати, і знаю всі таємниці й усе знання, і коли маю всю віру, щоб навіть гори переставляти, та любови не маю, то я ніщо! І коли я роздам усі маєтки свої, і коли я віддам своє тіло на спалення, та любови не маю, то пожитку не матиму жадного! Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить! Ніколи любов не перестає! Хоч пророцтва й існують, та припиняться, хоч мови існують, замовкнуть, хоч існує знання, та скасується." (1Кор.13:1-8)

Так ось я останнім часом багато роздумую про любов і вирішила трішки виразити свої роздуми в своїх роботах. І вийшла в мене невеличка серія АТСок.


Любов прощає... (Агрум)
 Любов дбає про інших... (Светлана)
 Любов поводиться милосердно... (Nataly)
 Любов не поводиться гордо... (Tata25)
 Любов не заздрить...(Kalinka-Yu
Ще можна багато сказати про любов... А це означає, що ще будуть інші роботи про любов...
А поки що пропоную вам обмін! Ось і я вирішила збирати свою колекцію АТС - одна в мене вже є від Марини(Marusia). Можете вибрати собі АТС, якщо вам сподобалась якась, а я собі щось виберу з ваших, коли щось вподобаю;). Першою може вибрати Оля(Агрум), бо я в неї вже вибрала АТС-ку

11 коментарів:

  1. Очаровали! Мне ближе всего по сердцу первая АТС "Любов прощає..." - хочу ее! Заверните!? :)))

    ВідповістиВидалити
  2. Домовились ;). Рада, що тобі сподобались мої АТС, а то я в цій справі лише початківець ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Любов поводиться милосердно...Мені)))

    ВідповістиВидалити
  4. Така чудова серія АТСочок!!!Так цікаво було почитати все написане, але я нічого не оберу-я не граю в АТС-ігри, поки що....:)

    ВідповістиВидалити
  5. Наталя, добре ;). Записала
    Іра,дякую! Я тебе розумію, я також довго не могла зібратись спробувати їх робити;), але це цікаво! А яка тобі найбільше подобається?

    ВідповістиВидалити
  6. А мені " Любов не поводиться гордо..."

    ВідповістиВидалити
  7. Нема слів, це просто диво. Можна мені про "любов дбає про інших"? Я зараз новорчні дороблю і одразу посилання скину))))

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую ;)
    Відкладаю, чекаю на твої АТС-ки і на адресу ;)

    ВідповістиВидалити
  9. Доробила нарешті свої АТС, подивится та щось обрати можна тут http://luminicca.blogspot.com/2011/11/blog-post_29.html.
    А адресу зараз скину на електронку з поміткою АТС-обмін

    ВідповістиВидалити
  10. А можно і мені напроситися на вашу АТС "Любов не заздриь"? загляньте до мого блогу, може щось сподобається з моїх АТС. http://kalinka-yu.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain