22 липня 2011 р.

дитячий табір - фото огляд

Сьогодні мені захотілось написати трішки вам про дитячий табір який ми проводили в с.Наталине Херсонської області. В цей табір кожного року приїжджає більше 50 дітей в усього району... Ми з чоловіком уже третій раз їздили їм допомагати в організації та проведенні цього табору.
З самого ранку діти ходили на зарядку

Я вже третій рік поспіль проводжу для дітей біблійні уроки. Цього року ми говорили по книзі Естер. Діти були поділені на три вікові групи
Мій чоловік проводив музичні години, діти завжди голосно і активно співали. Доводилось закривати всі двері, щоб діти, які сиділи в мене на уроці щось чули :)
А ще в нас було рукоділля або поробки. Я сподівалась, що цього року зможу бути хоч на частині з них. Підготувала матеріали для листівки. Але не вдалось. Тому я просто роздивлялась як втілювали вжиття цю ідею діти разом з Любою.

А ще було багато цікавих ігор. Наприклад в цій грі діти мали список завдань  згідно з якими потрібно було зробити фото
А ще була тематична гра по книзі Естер, ми лідера грали роль різних героїв, ховались по території, а діти мали знайти відповідного персонажа та виконати його завдання
 це ми готуємось до гри
 а це одна команда дітей знайшли мене, проте вони шукали іншого героя
а так як сидіти там потрібно було довго, то я взяла з собою коробочку і робила альбом для брата :)
А ще діти своїми руками (в прямому значенні) малювали газети
 Команда "Меч справедливості"
 Команда "Тіло Христа"
Команда "Веселики"
Дуже класний і благословенний час ми там мали, можна дуже багато розповідати про те, що було... А на останок хочу показати вам фотографію наших лідерів, правда не всіх, але мені дуже сподобалась ця фотка
Ми дуже здружились за ці роки, а хоча табір і завершився нам добре та радісно. Сподіваюсь він не останній для нас :)))

4 коментарі:

  1. ЯК гарно! Це надзвичайно важка праця - діти! Молодець! Так все цікаво, я прочитала!

    ВідповістиВидалити
  2. Так, це титанічний труд. Але задоволення отримуєш на довгий період. Знаю це з власного досвіду. Хоча цього року я не брала участі у таборі, бо сижу у декретній відпустці, але альбом-звіт для колег я робила. Фото у мене в блозі.

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже-дуже дякую,що поділилась з нами!Цікаво-не те слово!І дуже радію,що знайома з тобою,адже ти робиш гарну справу і цікаву!Молодці ви!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже дякую, дівчата!!! Дуже рада, що можу розділити з вами свою радість! Бо це дійсно радість для мене, хоч фізично втомлюєшся і ще потім кілька днів стоїть гул в голові від такої кількості дітей;)

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain