5 квітня 2011 р.

Гра "Загадка"-2

Правила гри наступні.
1. Ми (Зірочка і Nataly ) загадуємо загадку.Наприклад,в загадці є 3 слова і відгадка.
2. Даємо вам підказочку, у вигляді ссилочки на сторіночку в цікавому блозі.На цій сторіночці в  якійсь строці,наприклад, третє слово(пишіть обрахунок обов"язково від початку строки,а не від кінця!!!) і буде першим словом тексту загадки.
3. Та з вас,яка перша це слово відшукає-ОТРИМАЄ маленький приз.В приват їй буде надіслано наступне слово загадки.
4. Ця щасливиця має дати в свому блозі посилання на ЦЮ ГРУ та залишити коммент з посиланням на ЦЮ ГРУ в тому цікавенькому блозі. Далі учасницею має бути повторено крок №2.Кожна з учасниць має право відгадувати одне слово,щоб дати можливість іншим прийняти участь в грі. Відгадувати ж загадку можуть ВСІ учасниці!
5. Таким чином три учасниці гри отримають по маленькому призу і кожна з них ,познайомить нас з цікавенькими блогами. Має бути прописаною, за допомогою блогів-підказок,уся фраза загадки,перш ніж написана буде відгадка(також за допомогою блогу-підказки)
6.Далі має бути переможниця,яка найшвидше цю загадку відгадає і дасть посилання на цікавенький блог з цим словом-відгадкою.
Ця переможниця отримає супер-приз-цукерочку від нас!
7. Започатковуємо нову гру!


   Отож- ЗАГАДКА-2!!!!
П’яте слово знаходиться ось на цьому цікавенькому блозі: в першому реченні під другим малюнком дванадцяте слово
Успіхів!

10 коментарів:

  1. Який блог цікавенький...Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Я старалась, рада що сподобався!

    ВідповістиВидалити
  3. Если не ошибаюсь, это слово "см"?

    ВідповістиВидалити
  4. И мой вопрос: это должно быть какое по счёту слово? 5? Я нашла только три вместе с этим..((( Буду искать

    ВідповістиВидалити
  5. Так, правильно це слово "см" і воно є 5 в загадці!

    ВідповістиВидалити
  6. Ура! Так это я маленький приз получу? :) И я там немножко не поняла. Я пыталась искать первоисточник... Вы бы не могли кинуть мне подсказки к ЗАГАДКЕ 2, а слова я сама найду))
    Если, конечно, это разрешают правила. Просто в игру включилась только вчера, но как не пыталась найти другие подсказки к этой загадке, но найти не вышло((( И, это выходит, что теперь мне надо знакомить Вас с интересным блогом, да? :)

    ВідповістиВидалити
  7. Всё, я уже нашла! Валя, если будете писать мне следующее слово, то пишиете на e-mail, а то у меня личка не всегда работает. Вот: polina_awl@mail.ru

    ВідповістиВидалити
  8. Наступне слово має написати Наталя, як тільки вона побачить, що вже є правильна відповідь, я його не знаю :(. Рада, що ти змогла розібратись в усьому

    ВідповістиВидалити
  9. :) Игра замечательная! Мне так понравилось! :)

    ВідповістиВидалити
  10. Cheshire Cat,зараз напишу вам наступне слово не е-мейл.Дякую за участь в грі.Першоджерело в мене в блозі http://chyrych.blogspot.com/2011/03/2.html

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain