26 лютого 2014 р.

Приємні моменти життя

Привітик! Давно я тут не показувалась ;). Спочатку мій блог не хотів показувати фото і після багатьох марних спроб я закинула цю марну ідею та пішла творити далі, потім було багато сумних подій в наші державі, щей чоловіка немає поруч, що поплакати як слід... А тепер ще й дочиталась новин до того, що вирішила -сьогодні день без новин, думаю тільки про хороше :)
А хорошого в цьому місяці в мене також було чимало
На початку місяця я була в рідному Львові, та змогла зустрітись з деякими хорошими людьми ;)
Наприклад, бачила Наталю - ми добре посиділи в кафешці, шкода, що я була сильно обмежена в часі ... І Наталя подарувала мені ось таку красу:
А ще я бачилась з Оленкою та Наталею в піцерії, тоді ми посиліди довше і як не старались, але все переходили на події на Майдані...
А ще дівчата були не спустими руками - Оленка ділилась тканинками (я нажаль не зробила фото). А Наталка мала купу подарунків для мене
Я ще так і не визначила місце для цієї дівчини в рамочці, але обов`язкоо знайду!
А в той час від Оленки мене вдома вже чекала посилка - ми з нею розминулись ;)
 це була велика купа одарунків включаючи пивний картон та клей, який я зараз успішно використовую у створенні альбому про Маріанночку ;)
 і така новорічна прикраса ;). А Ви знаєте що в мене досі тоїть ялинка, тобто сосна, тому обидві прикраси живуть зараз на моїй сосні ;)


Але найбільш несподібаним подарунком був подарунок від Орисі ;). Я отримала конвер з невідомою мені адресою та ініціалами: відкриваю - скрап-матеріали, але зрозумілим хто ж відправив мені цей конверт стало тільки коли я відкрила маленький конвертик...
А там була ця надзвичайно красива листівка в моїх улюблених кольорах ;)))))))))
 вона мені так сподобалась, що я запиталась у Орисі як можна отримати таку листівку, чесно кажучи навіть готова була її купити - так вона мені сподобалась. Але Орися, сказала, що її вже немає :(((. Я посумувала трошки, але що зробиш. А Орися за той час зробила таку ж для мене ;))))))
Дуже дякую вам дівчата, за вашу щирість, щедрість та доброту!!!
З радістю зустрінусь з вами ще не раз і не для того, щоб отримати від вас подарунки знову ;), а просто побачитись, поспілкуватись... От тільки доберусь знову до Львова!

3 коментарі:

  1. ми з нетерпінням будемо тебе чекати!!

    ВідповістиВидалити
  2. привіт! заходь обрати АТС http://malakukusya.blogspot.com/2014/04/blog-post_11.html?showComment=1397222075111#c3192176260600510539

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт Валю! заходь по атс http://pavutynka2.blogspot.com/2014/06/blog-post_17.html
    або через кілька днів буде ще одна серія

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain