25 січня 2014 р.

Наша Маріанночка, розворот 1

Привітик!
Мабуть всі ви читали історію народження нашої меншої донечки Маріанночки
Кожен раз коли я дивлюсь на неї тримаю її на руках, годую і т.д., я розумію, що це велика милість Божа те, що вона в нас є, те, що вона росте здоровою! Знову та знову дякую Богу за таке маленьке чудо в нашій сім`ї, знову і знову згадую вірш з приповістей Соломона: "Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся! Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки". (3 розділ, 5-6 вірші). Бо все в його руках і тільки Він керує всесвітом, але не тільки якимись загальними процесами, Його руку я бачу в своєму особистому житті, житті моїх рідних та близьких. 
І знання Всемогутнього , Всесильного Творця неба та землі, дає мені можливість мати радість та мир сьогодні, коли в країні відбуваються такі страшні та сумні події. Так ми повинні робити те, що залежить від нас, щоб змінити життя в нашій країні, але без Божої допомоги ми нічого не зможемо змінити, тому найсильніша наша зброя - молитва, віра в Нього, довірити Йому керувати нашим життям. 
Знаю, що Бог як і раніше, любить мене та моїх дітей, знаю, що Бог як і раніше, тримає нас в Своїх руках, знаю, що Його воля для мого досконала: "Він Скеля, а діло Його досконале, всі бо дороги Його справедливі, Бог вірний, і кривди немає в Ньому, справедливий і праведний Він." (Повторення Закону 32 розділ, 4 вірш). Я переконана в цьому, бо Господь говорить про це в Своєму Слові і Він не один раз показав це у моєму житті.
А народження Маріанночки це один з найяскравіших прикладів цього!
Тому я зараз роблячи альбом про перший рік моєї доці, роздумую про все це та дякую Богові за те, що ми досі є!

Отже це історія, про маленьку дівчинку - чудо Боже в нашому житті

я ще не робила ніяких записів, планую зробити їх коли вже буде готовий альбом, зараз тільки місце для журналлінгу
 перша сторінка, 
 так вона розкладається
 друга сторінка
тут Маріанночці вже місяць, а вона виглядає як новонароджена (по масі та зросту також ;)

Чекайте найближчим часом продовження
Покладыть свою надыю на Господа!

1 коментар:

  1. Так-так,вона справжнє ЧУДО! Дуже тішусь,що вона з вами і тішить вас! Мені пощастило Маріанночку тримати на руках не раз))Вона таке миле дитя!Пампушок глазастий))))Файний альбом получається-буде згадка її оукам ще та!

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain