24 січня 2013 р.

котик

Ще на закуску покажу вам найсвіжішу листівку ;)
Робила я її на перетині вчорашнього та сьогоднішнього днів ;), і це не просто так. Справа в тому що вчора в нас з чоловіком була 8 річниця вінчання (розписались ми 20), відправивши дітей спати ми сіли дивитись КВК, а так як я його не дуже люблю, то мені було достатньо слухати і тільки інколи дивитись ;). І поки я її зробила наступив уже сьогоднішній день. А він також особливий для нашої сім’ї - сьогодні день народження в мого чоловіка ;)
Тому листівка ця відразу для двох подій ;)
ось так листівка виглядає а складеному стані

мій чоловік дуже любить котиків, а я руда ;), тому, коли я побачила цього котика у календарі в подруги, то відразу придумала що з ним робити і випросила його в неї ;)
 а розкривається так
 "Води великі не зможуть згасити кохання, ані ріки його не заллють! Коли б хто давав за кохання маєток увесь свого дому, то ним погордили б зовсім!..." (Пiсня над піснями 8 розділ, 7 вірш). Любов насправді безцінна - її не можливо купити і ніхто її не продасть! Її можна тільки віддати
 за ці роки що ми разом (а ми ще до одруження 4,5 роки зустрічались) в нас з чоловіком було мабуть практично все, що може пережити подружня пара. Було дуже багато веселих, романтичних, радісних та приємних моментів, проте було і сумні, болючі, навіть трагічні ситуацій. І знаєте не завжди в цих ситуаціях відчуваєш любов один до одного, деколи дивишся на нього і розумієш, що те що в тебе зараз всередині зовсім не любов, скоріше щось протилежне! Як же добре, що Господь в такі моменти нагадує про обітницю, яку я давала чоловіку - любити в багатстві та бідності, в радості та в горі. І тоді ти робиш вибір любити його незважаючи ні на що. І знаєте, що ставалось коли я у важкі моменти проявляла любов до нього - почуття суму, розчарування, відчаю, змінювалось на почуття любові ;).
 В мене є знайомі які вже дано і постійно вагаються чи варто одружуватись? Чи будуть в шлюбі проблеми та негаразди? В більшості випадків - обов’язково будуть! Може тоді краще залишатись самотнім? Зовсім ні! Адже разом - це найкращий спосіб провести життя!
 Я надзвичайно вдячна Богу за те, що він подарував мені такого чоловіка! Не зважаючи на всі його недоліки та той біль який він деколи мені приносить, я його кохаю! Бо те як Бог вчить мене через мого чоловіка, як він проявляє свою любов до мене та іноді просто веселить мене, набагато цінніше та вагоміше ніж всі негаразди, які в нас коли-небудь були. Дякую Богу та тобі коханий за життя, яке є в нас разом!
 А так ця листівочка буде стояти;).
Знаєте я не боюсь, що через півроку щось раптом трапиться і моє життя стане невиносимо поганим та трагічним. Навіть якщо я втрачу все що я маю на даний момент: сім’ю, дах над головою, здоров’я - Бог все ще буде моїм Господом і цього достатньо, щоб не боятись майбутнього!  "Як згадаю Тебе на постелі своїй, розмишляю про Тебе в сторожах нічних: що став Ти на поміч для мене, в тіні ж Твоїх крил я співатиму! Пригорнулась до Тебе душа моя, правиця Твоя підпирає мене." (Псалом 62 вірші 7-9)
 

6 коментарів:

  1. Чудова листівка))Руде кошеня направду тебе нагадує)))Вітаю вашу родину з річницею!Ви така пара,яка варта бути щасливою!І ви гарний приклад для ваших діточок!Ви чудові.Всього вам най-най кращого!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Наталко! Колись чула таку фразу - "не виховуйте своїх дітей, вони всеодно будуть подібними до вас, виховуйте себе!". Те, що вони бачуть набагато впливовіше ніж те, що вони чують. Хай Бог допоможе нам (всім) бути хорошими батьками!

      Видалити
  2. О, как мило.... я уверена мужу понравилась! такой теплый и пушистый подарок не может не понравится ;)

    ВідповістиВидалити
  3. золоті слова...
    Вітаю вас зі святом! Любові і взаємоповаги ;)
    Листівка дуже цікава :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дякую, Алінко! Так листівка не зовсім "чоловіча", але вона "наша" ;)

      Видалити

Ratings and Recommendations by outbrain