9 серпня 2011 р.

Дюймовочки

Я не часто роблю інчики, але ніразу ще вам не показувала ті що вже зробила.

Інчик - це маленьке дитя АТС. Хто придумав цю крихітку не скажу. Саме слово "інчик" - зменшено-ласкава форма від "inch", останнє в перекладі з англійської означає дюйм, а це, як відомо, міра довжини, рівна нашим 2,5 см. Так, ще листівки можна робити круглими, але тоді це вже буде не ІНЧ. У таких випадках дюйм беруть як діаметр і називається круглим інчем (на англ. Round inch) або скорочено Рінчем (англ. rinch).
З чим же їх їдять: а з чим завгодно. Уявіть, що це мініатюрна листівка і вперед. Намистинки, перлинки, штампики (є навіть спеціальні штампики для цього), блискітками, вирубки і багато-багато-багато чого може застосовуватися при виготовленні і декорі інчиків
(інформація запозичена тут)
Щож тепер ви трішки знаєте про них, і можна показати мої
 

Вони ще й розкладаються, а середину навіть вміщається напис одного з моїх штампів
Хочу з цим останнім прийняти участь в завданні від блогу «Бантик»  «Красное, белое, черное». (до 19.08), його спонсором є магазин «Штампи з любов’ю…».

3 коментарі:

  1. які чудові малюки ))) і так кльово ти написала що інчик це дитя АТС )))
    Успіху тобі в завданні!!

    ВідповістиВидалити
  2. Класно! А я шукала значення цього слова. Мені було вручено нагородку-естафету) від HelgaArt, і її правилом нагородити трьох обраних такими "листівочками", щоправда їх було названо твінчами)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, Оксана! Але це не моя ідея, мені вона просто сподобалась :)
    Валя, дякую, твінчі - це подвійні інчі, тобто 5 см по нашому, якщо хочеш більше можеш прочити тут http://scraper-girl.blogspot.com/2011/04/blog-post_07.html

    ВідповістиВидалити

Ratings and Recommendations by outbrain